Rüzgarla yayılan yangın korkuttu

İskenderun'un İsmet İnönü Mahallesinin Şekere mevkiinde çıkan otluk ve ormanlık alandaki yangın, Orman İşletme Müdürlüğü, Hatay Büyükşehir Belediyesi, HATSU ve HBB AKOM ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

HATAY 14.01.2023 16:09:00 0
Rüzgarla yayılan yangın korkuttu

İskenderun/SES

Otluk alanda başladığı sanılan ve ormana yayılarak bölgedeki yerleşim alanındaki konutları da tehdit eden yangın, yörede etkili olan ve saatte 70 kilometreye kadar ulaşan rüzgâr nedeniyle büyüdü.

Bölgede korku yaratan yangın yaklaşık 4 saat sürdü. Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan fotoğraflı açıklamada şunlara yer verildi: “İskenderun ilçesi Şekere mevkii otoban yolunda ve İsmet İnönü Mahallesi’nde bu akşam saat 18.52 sularında başlayan orman yangınına, HATSU, itfaiye ekiplerimiz ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. AKOM birimimize bağlı su tankeri ile yangın kontrol altına alınıp, soğutma çalışmaları devam etmektedir.”

Anahtar Kelimeler: Rüzgarla yayılan yangın korkuttu

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00