Sağlık çalışanlarına moral alkışı

Sağlık çalışanlarına moral alkışı

Önceki günden itibaren evlerinin balkonuna çıkanlar alkışlarla sağlık çalışanlarına destek ve teşekkürlerini iletti.

 

Türkiye´deki koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 9´a yükseldi. Vaka sayısı ise 670 olarak açıklandı. Bu dönemde sağlık çalışanlarının özverisi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye´de de toplum tarafından bir kampanyaya dönüşmüş durumda. Önceki günden itibaren evlerinin balkonuna çıkanlar alkışlarla sağlık çalışanlarına destek ve teşekkürlerini iletti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden korona virüs salgınına karşı yoğun bir şekilde mücadele veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 'Sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve onlara şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yaşanan bu süreçte tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri yoğun çaba ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum' dedi.
Sağlık çalışanlarının yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında maske takarak vatandaşları uyardığı “Evde Kal´ mesajını paylaşarak vatandaşlardan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını isteyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Fedakârca gayret gösteren sağlık çalışanlarımızdan milletimize mesaj var.
Devletimizin aldığı ve alacağı kararlara uyalım. Çok acil durumlar haricinde hastanelerimizi meşgul etmeyelim. Dualarımız ve bütün yüreğimiz ile sağlık personelimizin yanındayız” şeklinde konuştu.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94