Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile İskenderun´daki özel bir okulun işbirliğiyle düzenlenen bisiklet şöleni, bisiklet tutkunlarını buluşturdu.

Bölge bürokrat ve belediye başkanlarının da makam araçlarından inip bisikletleriyle pedal çevirdiği şenlik, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü önünde müzik şöleni, halaylar, ve ikramlarla başladı. Yükseliş Koleji önünden başlatılan sürüşe katılanlar, İskenderun Atatürk Anıt Alanı´nda buluştu. Bisiklet tutkunları, HBB Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşının okunmasının ardından Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü´ne hareket etti.

Öğrenciler, veliler, bölge protokolü ile yöredeki bisiklet kulüp üyelerinin de katıldığı bisiklet sürüş etkinliğine yaklaşık bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor. Şölene, Adana Abit Grubu, Mersin Zirve Grubu, Şanlıurfa Urbit ve Osmaniye Bisiklet Gruplarının yanısıra, Erzin 2 Gün 2 Teker, Dörtyol İlk Kurşun, Dörtyol Bisiklet Gezginler, Antakya Bisiklet Sevdalıları, Hatay Bisiklet, İskenderun ve Arsuz Bisiklet grupları ekipleriyle katıldı.

Yükseliş Koleji´nin bulunduğu Arsuz ile buluşma noktası İskenderun Atatürk Anıtı alanındaki güzergahta Arsuz ve İskenderun İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri güvenli sürüş için önlem aldı.

Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent H. Yılmaz, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel de bisiklet sürüş etkinliğinde pedal çevirdi.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20