Sahada amatör heyecan sürüyor

Hatay Amatör Lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.

SPOR 7.11.2019 10:29:43
Sahada amatör heyecan sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun


Hatay Amatör Ligi Gençler kategorisinde mücadele eden Sümerspor U 19 takımı, deplasmanda Samandağspor U 19 takımına 11-0´lık skorla yenildi. Defne Atatürk Stadında oynanan maçta rakip kaleye 11 gol atan Samandağspor, ligde oynadığı 8 karşılaşmada 39 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü. Namağlup takım olarak lig mücadelesini sürdüren Samandağspor´un hedefi şampiyonluk. Karşılaşmada Samandagspor´un gollerini Şaban Çoban (3), Aydoğan Yeşilçay (2), Cemil Duran (2), Taylan Randa (1), Furkan Tellioğlu (1), M.Ali Beyaz (1) ve Derman Durgun( 1) kaydetti. Maç sonrası değerlendirmede bulunan Samandağspor Başkanı Yusuf Yatkın, '2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında lösemili çocuklara destek ve farkına varabilmemiz için maskemizi takarak farkındalık yaratmaya çalıştık. Çünkü, lösemili çocukların moral, motivasyon ve sevgiyle iyileştikleri gözlenmektedir. Lösemili çocuklara sevgiyi ve desteği esirgemeyelim' dedi ve galibiyeti lösemili çocuklarımıza armağan ettiklerini ifade etti.

Antakya Gençlik, tek golle geçti
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Kaan Temizlik Antakya Gençlik takımı, Turunçluspor´u 1-0 yendi. Çekmece sahasında oynanan maçta Kaan Temizlik Antakya Gençlik takımının tek golünü karşılaşmanın 85. dakikasında Osman Yıldırım attı.
Hatay 2. Amatör Liginde mücadele eden Hatay Efsanespor, Hatay 1967 Gençlikspor´u 2-0 mağlup etti. Efsanespor, ligde oynadığı 3 maçta 9 puan topladı. Çekmece sahasında oynanan maçı kazanan takımın kutlayan Hatay Efsanespor Teknik Direktör Hamdi Koç, ligde oynanacak maçlara aynı disiplin ve kararlılıkla hazırlanacaklarını söyledi. Efsanespor, 10 Kasım Pazar günü de deplasmanda Madenboyuspor ile karşılaşacak.

Karaağaçgücü Spor´a ziyaret
Arsuz bölgesinde amatör spor faaliyetinde bulunan Karaağaçgücü Spor, ilgi görmeye devam ediyor. Arsuz Belediye Meclis üyeleri Rami Köklü, Sadet Berkyürek, Ali Kemal Güçlü, Yusuf Yüksel ile Hamdan Demirkıran, Karaağaçgücü Spor´un yıldız futbolcularını, antrenman yaptığı Televole Halı Sahasında ziyaret ederek çalışmalarını izledi ve bilgi aldı. Karaağaçgücü Spor Başkanı Ali Tek, 'Davetimiz üzerine takımın antrenmanını izleyerek ve bilgi alarak verdiği desteklerden dolayı, Arsuz Belediye Meclisi üyelerine kulüp yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Takımın vizyonu, iyi birey, iyi sporcu ve Türk futboluna futbolcu yetiştirmek' değerlendirmesini yaptı.
ASAŞ´ın yıldızları çalışmasını sürdürdü
Öte yandan İskenderun´da çalışmasını yürüten Asaş Spor Futbol Okulunun yıldız futbolcuları da çalışmalarını teknik direktör Halit Ersoy yönetiminde sürdürüyor.
İskenderun Belediyesinin sahildeki spor tesislerinde hafta sonları çalışan yıldız futbolcuları aileleri de izledi.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15954,59%-0,83
  • DOLAR

    44,19% 0,06
  • EURO

    50,84% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7154,13% 0,64
  • Ç. ALTIN

    11534,35% 0,00