Sahildeki büfeler kiraya verilecek

Sahildeki büfeler kiraya verilecek

Samandağ Belediye Meclisi, kentin sahil kesimindeki büfe ve sergi brimlerinin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi için Samandağ Belediyesi Personel A.Ş´ye tahsisi ve bedelinin tespiti için encümenine yetki verilmesini oybirliği ile kabul etti.

Samandağ/SES

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz başkanlığında toplanan meclis, yapımı belediye tamamlanan Deniz Mahallesinde Atatürk Sahil Parkındaki büfeler ve sergi birimlerinin 10 yıllığına Samandağ Belediyesi Personel A.Ş´ye tahsisi ve yıllık tahsis bedelinin tespiti için Belediye Encümenine yetki verilmesi hususu görüştü ve oybirliği ile kabul etti. Belediyenin 2021 yılı kesin hesaplarını ve evsel katı atık ücret tarifesi de kabul eden meclis, Toroslar Elektrik dağıtım A.Ş tarafından Meydan Mahallesindeki Altınkoy Tatil Köyü Yapı Kooperatifinin bulunduğu trafo binası yerinin tesis edilebilmesi amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifini de oy çokluğu ile kabul etti. Meclis, Haziran ayı toplantısını 3 Haziran Cuma günü yapma kararı aldı.

Dörtyol´da ´içkili bölge´ yeniden belirlenecek
Öte yandan, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında toplanan belediye meclisi, nisan ayında karara bağlanan ´içkili bölge´ konusunda vatandaşlardan yoğun tepki aldıklarını belirterek, kararın iptal edilmesini ve içkili bölge tespitinin yeniden yapılması teklifini komisyona havala etti.Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının, mülkiyeti belediyeye ait Numune Evler Mahallesi İnönü Caddesindeki Belediye Düğün Salonunu hibe, teşvik, destek projelerinde kullanmak amacıyla tahsis talebi, kira miktarı ile kira süresinin belirtilmemiş olması nedeniyle meclis gündeminden çekti.



Anahtar Kelimeler: Samandağ Belediye Meclisi

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90