Şahitleri, protokol üyeleri oldu

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan´ın kızı Rukiye Karahan ve İskenderun Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak´ın oğlu Serkan Başlak, düzenlenen törenle evlendi.

23.09.2017 08:59:31 0
Şahitleri, protokol üyeleri oldu

 Karahan ve Başlak aileleri ile damat Serkan ile gelin Rukiye´nin düğün mutluluğunun yaşandığı törene, Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, İSTE Rektörü Türkay Dereli, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, AKP İl Başkanı Ahmet Atıç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasetçiler ve işadamları da katıldı. 

İsos Otelde düzenlenen düğün töreninde, gençlerin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Dingil kıydı. Davetlilerin müzik eşliğinde eğlendiği düğünde, Karahan ve Başlak aileleri konuklarıyla yakından ilgilendi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00