Samandağ Belediyesi, Yunanistan´ın acısını paylaştı

Samandağ Belediyesi, 77 kişinin yaşamını yitirdiği ve 200´e yakın kişinin yaralandığı orman yangınının yaşandığı Yunanistan´ın acısını paylaştığını bildirdi.

GÜNCEL 26.07.2018 10:47:16 0
Samandağ Belediyesi, Yunanistan´ın acısını paylaştı

Samandağ/SES

Yunanitan´ın başkenti Atina´nın 20 kilometre kuzeydoğusundaki Penteli ve Rafina bölgelerinde başlayan ve kısa sürede ormanlık araziden meskun mahallere sıçrayan yangınların, Yunanistan tarihinin en büyük yangın felaketlerinden birine yol açtığını anımsatılan Samandağ Belediyesinin yazılı açıklamasında, Yunanistan İtfaiye Teşkilatının, yangınlarda 77 kişinin yaşamını yitirdiğini, 11´i ağır 180´i aşkın kişinin de yaralandığını açıklandığı ifade edildi.
Yunan halkının acısını paylaştığını belirten Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de 'Yunanistan halkının acısını paylaşıyorum. Gözyaşının, acının dini, dili, ırķı, mezhebi, ulusu olmaz. Yunan halkına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum' açıklamasını yaptı.

 

Anahtar Kelimeler: Mithat Nehir

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,65% 0,20
  • EURO

    48,93% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5207,22% 0,96
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66