Tarih: 19.09.2019 09:17

Samandağ çalışmaları değerlendirildi

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

 Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: '13 Eylül 2019 Cuma günü saat 14.45´te valilik makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Oray ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan´a teşekkür etti.'
Kıbrıs Deniz Araştırmaları Vakfı Başkanlığı yapan, Lefke Avrupa Üniversitesi´nde Deniz Ve Balıkçılık Araştırma Enstitüsünü kuran ve İstanbul Üniversitesi Deniz Ürünleri Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Koray´ın Samandağ sahilinde dört yıl süren çalışmaları hakkında ziyarette Vali Rahmi Doğan´a bilgi verdiği, Koray´ın bu ziyaretine Antakyalı Gül Ergüner ve Necla Daloğlu´nun da eşlik ettiği öğrenildi.

Başsavcının vali ziyareti
Öte yandan Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Fatih Bildik de Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, '16 Eylül 2019 Pazartesi günü valilik makamında gerçekleşen kabulde vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başsavcı Bildik´e yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diledi. Başsavcı Bildik ise nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Doğan´a teşekkür etti' ifadesine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —