Tarih: 15.11.2017 10:05

Samandağ ve Belediye yenişemedi: 1-1

Facebook Twitter Linked-in

 Samandağ Stadında oynanan karşılaşmada takımlar puanları paylaştı. Bu sonuçla Samandağ Spor puanını 19´a, İskenderun Belediye Spor ise 13´e yükseltti. İskenderun Belediye Spor´da Osman Eroğlu 64. dakikada, Aydın Can Işık´ta 71. dakikada kırmızı kart gördü.

Aynı liginde mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor, Ekinci Spor´u 1-0 mağlup etti. Dörtyol 9 Ocak Stadında oynanan karşılaşmada rakibini attığı tek golle yenen ve sahadan üç puanla ayrılan takım, Dörtyol Esnaf Spor oldu. Hatay bölgesi hakemlerinden Semih Güçlü, Erkan Türemiş ile Oğulcan Yabanat´ın yönettiği maçta, Dörtyol Esnaf Spor´un golünü, uzatmanın sonunmda İbrahim Khalil Diallo attı. bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor ligdeki puanını 15´e yükseltti ve grup 3.´sü oldu. yükseldi.
Diğer karşılaşmalarda da şu sonuçlar alındı:
Yayladağı Spor: 1-Arsuz Gözcüler Spor: 1.

U 14 Ligi
Hatay Amatör Küme U 14 Ligindeki maçlar da farklıf sahalarında yapılan karşılaşmalarla sürdü. Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor, grup lideri olan ve şhiç yenilgisi olmayan Arsuz İlk Adım Spor´u 2-0 mağlup etti. Karaağaç Spor´a üç puan getiren golleri Kerem Kök ve Emir Göl attı. Bu sonuçla Karaağaç Spor ve Arsuz İlk Adım Spor´un puanları eşitlendi ve 25 oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —