Samandağ´da motosiklet festivali

Samandağ´da motosiklet festivali

Samandağ Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenecek Samountain Motosiklet Festivali, 5 Ağustos Pazar günü Çevlik´in, Çevlik–Arsuz yolundaki plajda oluşturulan pistte yapılacak.

Akın Bodur

Samandağ Enduro Kulübü Başkanı Mithat Kazanve YK üyesi Mehmet İlker İlbeyi´nin organizasyonuyla yapılacak festivale Redbul, Metyu Motor da katkı sunacak.
5 Ağustos Pazar günü sabah 09.30´da sahil etabında sıralama turu ve gösteri yarışı ile başlmayacak festival, alınan sıralamaya göre çıkışlarla sürecek. Son sporcu çıkışından iki saate kadar bitme noktasına ulaşanlara madalyaya verilecek. Festivalin dağ yarışı etabı 7 kilometre sürecek ve yarışmada birinci olmak değil, iki saatte varış noktasına yetiebilmek önemli olacak.
Yarışmada bot, kask ve korumanın zorunlu olduğunu ifade eden İlbeyi, 'Samandağ Enduro Klubü olarak Türkiye´nin çeşitli yerlerindekiı yarışlara katılıyoruz. Madalyalı birçok sporcumuz var. Yükselen bu spor dalında Samandağ´ın gençlerinin aktif rol almasını kentin bu spor içinde tanıtımının yapılması, değerinin verilmesi gerektiğini düşündük. Sokaklarda heyecan peşinde koşan bir sürü gencimizi her yıl toprağa veriyoruz. Bu belki de Samandağ´ın en büyük sorunlarından en önemlisidir. Bu gençlerin enerjilerini güvenli bir şekilde atabilmeleri ve spor yaparak eğlenmelerini istiyoruz. Bizim varlığımız kaçak avcılar ve kaçak ağaç kesimi için de bir engel oluşturmaktadır' dedi ve motor olanları festivalin yarışlarına katılmaya davet etti.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00