Tarih: 28.07.2022 11:06

Şampiyon, Güneyler takımı

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

İki bölge halinde düzenlenen ve bölge birincilerinin final karşılaşması oynadığı turnuvanın şampiyonu; Antakya Grubu şampiyonu Güneyler oldu.

Körfez Grubu şampiyonu İskenderun 5 Temmuz Veteranlar´ya final maçını oynayan Güneyler takımı, ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi, ikinci yarı da üstünlüğünü koruyarak skoru 3-0 yaptı ve kupayı kazandı. HBB Esentepe Futbol Sahası´nda oynanan karşılaşmada turnuva şampiyonu Güneyler takımına kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş verdi. Savaş, “Bir takım galip gelecekti, bu takım Antakya grubunun birincisi Güneyler şampiyon oldu. İkinci takım da İskenderun 5 Temmuz Veteranlar oldu. Dostça başlayan maç kardeşçe bitti” değerlendirmesini yaptı. 

Turnuva ikincisi olan takım İskenderun 5 Temmuz Veteranlar takımına da kupasını Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu verdi.
Turnuvada 7 takıma da centilmenlik ödülleri verildi. Centilmenlik ödülü alan takımlar; Mahmut Samat takımı, Şeyhoğlu İlkokulu, Saray İnşaat takımı, Oktay Çağlar takımı, Esnafspor, Aşkarbeyli Takımı ve Kardeşler Güçbirliği takımı oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —