Sanayinin ihtiyacı teknik eğitim için protokol

Özel Antakya Teknokent Koleji ile Antakya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu arasında sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün okul-sanayi işbirliği protokolü imzalandı.

EĞITIM 18.09.2021 08:21:25 0
Sanayinin ihtiyacı teknik eğitim için protokol

Hatay İlinin Antakya İlçesinde mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği Protokolü, Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu  Emrullah Avcı, Okul Müdürü Fırat Güvercin ve Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lütfullah Bakır, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Taner, Mehmet Kahraman  ve Hüseyin Kazar´ın katılımıyla imzalandı.

Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu  Emrullah Avcı, teknik eğitimi donanımlı 16 atölyede gerçekleştirklerini, eğitim-üretim-istihdam odaklı geleceğin eğitim modelini uyguladıklarını söyledi.

Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali de şunları kaydetti: 'İmzalanan protokolle AOSB´nin ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün karşılanabilmesi adına önemli bir adım atılmıştır.”

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10576,45%-1,97
  • DOLAR

    42,24% 0,05
  • EURO

    48,94% 0,05
  • GRAM ALTIN

    5625,16% 0,35
  • Ç. ALTIN

    9300,75% 0,00