Santrançta Avrupa Şampiyonasına katılacaklar

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi´ni 3. olarak tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Satranç Takımı, bu yıl Antalya da gerçekleşecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası´na katılmaya hak kazandı.

12.08.2017 08:24:36 0
Santrançta Avrupa Şampiyonasına katılacaklar

 

Hatay Büyükşehir Belediyespor´un satranç sporcularının, 26 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında İzmit´te düzenlenen ve 14 takımın katıldığı şampiyonada güçlü rakiplerle karşı karşıya geldiğini hatırlatan takım koordinatörü Sultan Daban, takımın başarısının tesadüf olmadığını bu yılki performansıyla ortaya koyduğunu belirtti.
Turnuva sonrası elde edilen başarı ile ilgili HBB´den yapılan yazılı açıklamada, Sultan Daban´ın şu değerlendirmesine de yer verildi: “Sporcularımız bireysel olarak çok iyi mücadele etti. Çok güçlü rakiplerle kıyasıya mücadele ettik. Türkiye İş Bankası Satranç Süper Lig Şampiyonası üçüncüsü olduk ve bu yıl Antalya´da gerçekleşecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Kazandığımız bu başarıyı şehrimize armağan ediyoruz.”

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00