Şanverdi, sorun dinledi

Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatile girmesi üzerine seçim bölgesi Reyhanlı´da mahalle ziyaretinde bulundu, çözümü için vatandaşın sorunlarını dinledi ve sohbet etti.

SİYASET 4.08.2021 19:55:39 0
Şanverdi, sorun dinledi

Antakya/SES

Milletvekili Şanverdi´nin ziyaretlerine ilişkin yapılan açıklamada, 'Reyhanlı´nın Beşaslan, Kuletepe, Nergizli, Varışlı, Öz Kurtuluş, Karacanlık, Kumtepe, Suluköy, Ahmetbeyli, Paşahöyük, Uzunkavak ve Uzunköy Mahallelerini ziyaret ettik. Ziyaretlerde hem mahalle muhtarlarıyla hemde hemşehrilerimize bir araya gelerek görüş, talep ve önerileri doğrultularında istişarelerde bulunuyoruz. İletilen sorunları ilgili bakanlıklara iletiyor ve yerinde çözüm üretiyoruz. Çiftçilerin yabancı uyruklu vatandaşların adına bulunan arazileri ecrimisil yoluyla ekerek alamadığı desteklemelerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´u arayarak, talepte bulunduk. Bakan Kurum, yönetmenlik değişiklik çalışmalarının başlatılacağını ve değişiklik ile yaklaşık 10 bin çiftçi ve 100 bin dekar arazi desteklemeden faydalanabileceğini söyledi' ifadesine yer verildi.
Milletvekili Şanverdi, Altınözü ve Kumlu´da da ziyaretlerde bulunacaklarını belirtti ve borcu nedeniyle elektriği kesilen Yarseli Sulama Birliği´nin talebiyle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile görüşerek yapılan çalışmalar neticesinde yeniden elektrik verileceğini ve bölge çiftçilerinin mağduriyetinin giderildiğini de ifade etti.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20