Sarısekili kadınların kurs eserleri sergilendi

İskenderun Belediyesi Sarıseki Kültür Evlerinde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan ürünler, düzenlenen defile ve sergiyle yöre halkının beğenisine sunuldu.

1.06.2017 10:28:59 0
Sarısekili kadınların kurs eserleri sergilendi

 Dikiş, el sanatları ve kuaförlük kursuna katılan kursiyerlerin yaptığı çalışmalar, İskenderun Belediyesi Sarıseki Sosyal Tesisinde sergilendi. İskenderun Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ve eğitmenleri ile kursiyerlerin de katıldığı sergide konuşan İskenderun Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Söylemez, kursiyerlerin yıl boyunca kursiyerlerin hazırladığı çalışmalar ile el işi ürünlerinin sergilendiğini belirtti. Etkinlikte, kursu bitiren ve başarılı olan kursiyerlere de sertifikaları verildi.

Sarıseki´de düzenlenen yıl sonu sergisi hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, 'Hizmete açtığımız kültür evinden her yıl onlarca vatandaşımız faydalanıyor. Kültür Evlerimizde hobi kursları, meslek kursları, eğitici seminerler ve toplantıların yanı sıra kadınlarımız ve engelli vatandaşlarımız çok güzel faaliyetler gerçekleştiriyorlar” değerlendirmesini yaptı.

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00