Savaş: Birlikte başarmak istiyoruz

Başkan Lütfü Savaş, 31 Mart´ta yapılacak seçimi kazandığı takdirde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı ve destek istedi.

SİYASET 16.03.2019 08:58:51 0
Savaş: Birlikte başarmak istiyoruz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve ´millet ittifakı´nın HBB adayı CHP´li Lütfü Savaş, ittifakın Belen Belediye Başkan adayı Hayri Yüksel ile birlikte Belen´de düzenlenen halk toplantılarına katıldı. Savaş, İYİ Partili Belen adayı Hayri Yüksel ile birlikte kentin Şenbük, Ötençay, Bakras, Çakallı, Kıcı, Sarımazı, Fatih, Halilbey ve Issume mahalleleri ve Belen Seçim Ofisi´nde yöre sakinlerinin istek ve taleplerini de dinledi.
İskenderun´da düzenlenen Millet İttifakının toplantıları ve kentin Denizciler Mahallesinde İYİ Partinin Seçim Bürosu açılışına CHP´li İskenderun belediye Başkan adayı Yılmaz Şahutoğlu ile birlikte katılan Savaş, daha sonra Esentepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısında yöre sakinlerini dinledi ve projelerini anlattı.
CHP Payas Belediye Başkan adayı Ali Oğuz´la da ilçe seçim bürosu açılışını yapan Savaş´ı, 12 metrelik Türk bayrağı ve mehteran takımıyla karşıladı. Burada konuşan Savaş, 'Sizlerin desteğiyle bugüne kadar bir çok iş başardık, 31 Mart´ta da hep birlikte başarmak istiyoruz. Bu seçim, siyaset üstü bir seçimdir. İnanıyoruz ki 31 Mart´ın ardından Hatay, çok daha dingin, çok daha seri ve hak ettiği bir şekilde yönetilecek. Biz memleketin hizmetkarı olmaya geleceğiz. Sizlere en doğru hizmeti yapacağımızın da sözünü veriyorum. Bir olalım, diri olalım, iri olalım' dedi. HBB Başkanı Savaş, Hassa´da da ´Millet İttifakı´nın Seçim Bürosu açılına katıldı, aday Mehmet Ali Söylemez ve kendisine destek istedi. Savaş, 'Ben inanıyorum ki Hassa´da bu dönem hem inananlar hem de destekleyenler daha fazla olacak. Büyükşehir ve ilçemize daha fazla hizmet getirelim' diye konuştu.
Kırıkhan Belediye Başkan adayı Erhan Yavuzyılmaz´la birlikte, Kırıkhanlılarla da biraraya gelen Savaş, Hatay halkının desteği ve hayır duası ile her türlü zorluğun üstünden geldiğini ifade etti. Savaş, “31 Mart´ta hem büyükşehir hem de Kırıkhan´da zafer akşamı kutlayacağız. Kırıkhan´daki hizmetlerimizi bütün insanlarımızı kucaklayarak birlikte yapacağız. Biz insanlarımızı ayrıştırmadan Hatay´ın 15 ilçesine hizmet ediyoruz. Mecliste azınlıktaydık. Mecliste çoğunluğu sağlamamız lazım. Bunun için hem Kırıkhan hem de büyükşehir belediye başkanı ve meclis üyelerinin seçimi bizim için çok önemli. Ben Kırıkhan´da güçlü bir meclisin ve başkanın olacağına eminim” değerlendirmesini yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00