Savaş: Hizmet kalitemizi arttırıyoruz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, altyapı ve üst yapı çalışmalarında aynı dönemde kurulan büyükşehir belediyelerinin ‘en iyisi´ olduklarını söyledi.

29.06.2017 10:31:16 0
Savaş: Hizmet kalitemizi arttırıyoruz

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesini eşgüdüm, işbirliği ve çalışanların dayanışması ile arttırdıklarını belirten Başkan Savaş, “Hatay´ın tüm ilçelerinde ayrım yapmadan eksiklerini gidermeli ve bunları da hep birlikte yapmamız gerekiyor. Bunun içinde tüm personellerimizin birbiriyle kenetlenerek, hizmetleri en hızlı ve en kaliteli şekilde vatandaşlarla buluşturmak için çaba harcamalarını diliyorum” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile HATMEK Konferans Salonu´nda bayramlaşmak için bir araya gelen Başkan Savaş, Hatay´a hizmet etmeyi onur ve mutluluk olarak yorumladı. Programa Genel Sekreter Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Genel Sekreter Yardımcıları´nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90