Şehit Uçar, sonsuzlukta

Hataylı Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar (29), Van´ın Çatak bölgesinde Yıldırım-5 operasyonu kapsamında düzenlenen ´Yıldırım-10 Norduz´ operasyonda terör örgütleriyle girilen çatışmada şehit oldu.

GÜNCEL 14.09.2020 10:41:37 0
Şehit Uçar, sonsuzlukta

 

İskenderun/SES
 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı aynı çatışmada, daha önce Dörtyol´da Jandarma Özel Hareket Taburu Komutanlığı yapan Yüzbaşı Mahmut Top da şehitler arasında yer aldı.
Nuray Uçar´la evli olup, biri 1 yaşında, diğeri henüz yaşını doldurmamış 2 çocuk babası olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar, memleketi Reyhanlı´da düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı. Beş kardeşten biri olan şehit Uçar´ın cenazesi, Reyhanlı Atike Hanım Camiinde kılınan namaz sonrası Reyhanlı Şehitliğinde toprağa verildi. Atike Hanım Camiinde düzenlenen törende, Reyhanlı Müftüsü Murat Akçay tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehit Jandarma Uzman Çavuş Uçar´ın cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İsmet Tokdemir, Serkan Topal ve Lütfi Kaşıkçı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Adana jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman, Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, belediye başkanları, kurum müdürleri, şehidin sevenleri ve silah arkadaşları da katıldı. Şehit Uçar´ın tabutunun sarılı olduğu Türk bayrağı, Hatay Valisi Doğan ve İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy tarafından şehit babası Hasan Uçar´a ve anne Emine Uçar´a teslim edildi ve aileye sabır ve başsağlığı dileği iletildi.

 

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51