Tarih: 11.03.2019 10:00

Şehre disiplin ve düzen gelecek

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

Yıldırım Alpay, Yusuf Öksüz ve gençlerinin organize ettiği pınarbaşı mahalllesindeki toplantıda konuşan Aslan, 'Önünüze iki aday koydular. Zaten ben iki adayın da tek elden çıktığını düşünüyorum. İki dayatma adayla size yerseniz diyorlar. Hayır, yemeyiz kardeşim. Ankara dayatması adaylara karşı gelin İskenderun ittifakına omuz verin İskenderun kazansın. Bir oyun var bu memleket üzerinde' dedi.
Şehrin 40 yıllık içme suyunun Payas´a kadar getirilmesine rağmen 10 yıldır Payas´tan kente getiremediğini belirten Aslan, şöyle konuştu: 'Arıtma Tesisisin olduğu yerdeki ağaçlık alanı kesip fabrika yapıyorlar. 20 fabrika yetmedi mi? İçme suyunu da fabrika sahiplerine verdiler. İlk iş bununla ilgileneceğim. Çeşmeyi açtığınızda içme suyu akacak.'
Raif Paşa caddesinde esnaf gezisi yapp, sohbet eden Aslan, “Hep birlikte İskenderun üzerinde oynanan oyunu bozacağız. Sizlere dayatılan adaylara karşı tepki vermek ve bu gidişata dur demek için sizleri İskenderun ittifakına davet ediyorum. İskenderun ittifakı ile birlikte şehre bir disiplin ve düzen gelecek' diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —