Milletvekilinden sendika binasında inceleme

Milletvekilinden sendika binasında inceleme

Milletvekili Türkoğlu, seçim bölgesi Dörtyol´da hizmete açılması hazırlığı süren Dörtyol Memur-Sen Temsilciliği binasında incelemede bulundu.

Türkoğlu´nun incelemesinde Dörtyol Memur-Sen Başkanı Mustafa Düzenli de bulundu. Dörtyol´un Sanayi mahallesindeki Körfez Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin himayelerinde açılan Körfez Kitap Kafeyi de ziyaret eden milletvekili Türkoğlu, cafede Erzin Memur-Sen Başkanı Cihat Kurt , Dörtyol Memur-Sen Başkanı Mustafa Düzenli, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Dörtyol Egitim Bir-Sen Başkanı Ahmet Aydın, Dörtyol İyilik- Der Başkanı Mehmet Fatih Şit, İnsan ve Medeniyet Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Yedikaya, Dörtyol Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ali Ekber Türkoğlu, Erzin Körfez Derneği Başkanı İhsan Ünal, Dörtyol İlim Yardımlaşma ve Aile Derneği Başkanı Mehmet Aydın, Dörtyol Osmanlı Ocakları Başkanı akup Kara, Dörtyol İHH Temsilciliği Gönüllüsü Beytullah Ergül, AKP Dörtyol eski ilçe başkanı Osman Görgen, Dörtyol Körfez Derneği Başkanı Osman Öz ve Körfez-Der üyeleiyle biraraya geldi.

Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, partisi AKP´nin Hatay İl Başkanlığına atanan İbrahim Güler ile Erzin ilçe yönetimini de ziyaret etti. Güler ve AKP Erzin yönetimine başarı dileyen, yöresel sorunlara ilişkin sohbette bulunan Milletvekili Türkoğlu´nun ziyaretlerine AKP Dörtyol İlçe Başkanı Yasin Taşar ve yönetim kurulu üyeleri, Dörtyol Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Erzin AKP ilçe teşkiatının yeni binasına geçmesi nedeniyle yapılan ziyarette, partinin ilçe kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri de bulundu. Erzin AKP´ye binayı Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek´in tahsis ettiği belirtildi.

 



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20