Sendika üyeleri buluştu

Sendika üyeleri buluştu

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi, üyeleri üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İskenderun/SES

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ve sendika üyeleri ile görüşerek, tüm çalışanlarının Ramazan aylarını ve Bayramlarını kutladı.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim de yaptığı konuşmada; “Hizmet-İş sendikası olarak üyelerimizin haklarını korumanın yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi de arttırmayı hedefliyoruz. Birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu gün burada hep birlikteyiz” dedi.

Arsuz Belediyesinden mahallede iftar
Arsuz Belediyesi de Aşağı Kepirce (Aşağı Çengen) Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği düzenledi. İftara, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, muhtarlar, belediye yöneticileri ve CHP Hatay milletvekili adayı Riyad Kırmızıoğlu da katıldı. İftarda, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Culha, “Bu mübarek ayda, dayanışma kardeşlik, barış ve paylaşımın yoğun yaşandığı günlerdir. Bizler de ülkemizde bu duyguların, birlik, beraberlik, kardeşliğin daim olmasını diliyorum. Ve bu bayramların, barışmaya, dayanışmaya vesile olduğunu biliyoruz. Bunları iyi değerlendirmek gerekir. Kırsalda kırgınlıklar oluyor, bu kırgınlıkların küslüklerin giderilmesi, dostların, ailelilerin birbirine gidip gelmesi anlamında bir vesiledir bu mübarek ramazan ayımız. Bunun iyi kullanılması gerektiğini ifade ediyorum. Herkes küslükleri unutsun. Bayramlar da unutsun. Bayram da gitsin büyüklerin elinden öpsün, küçüklerin gözünden öpsün. Birde büyüklerimiz yolumuzu gözler. Büyüklerimiz bu günleri sabırsızlıkla bekler. Biz işe güce kapılmışız. Vaktimiz olmayabilir ama bu sene kaçırmayalım. Mutlak suretle bizim yolumuzu bekleyen başta ailemizi, ondan sonra yaşlılarımızı ziyaret edelim” dedi.

AKP´den İskenderun´da iki mahallede iftar
AKP İskenderun İlçe Teşkilatı da kentin Sakarya ve Modernevler mahallesinde iftar düzenledi. İftara, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve partisinin Hatay milletvekili adayları da katıldı. Dingil, Modern Evler Salı Pazarı kurulan iftarda, ”Ramazan ayı birlik beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Yüce rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın, bozanlara fırsat vermesin. Ülkemizin gelişmesini büyümesini istemeyen güçler yine devrede. Özellikle son günlerde hızla büyüyen, kalkınan ve gelişen bir Türkiye´yi istemeyen şer güçler Türkiye´nin üzerine yönelik ciddi bir oyun oynuyor. Bu oyunları büyük Türk milletinin 24 Haziran´da önlerine konulacak sandıkta bozguna uğrayacak” dedi. Dingil, Sakarya´daki iftar da da ”Bizim büyüyen İskenderun sevdamız, güçlü Türkiye sevdamız var. Bu anlamda bu seçimlere büyük önem veriyoruz. Milletvekili adaylarımız ile durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Allah izin verdikçe aziz milletimize hizmet edeceğiz. İstikrar ve güven kalıcı hale gelecek. Bizim davamız var; 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz var' diye konuştu.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00