Sendika başkanı Tosyalı’dan randevu bekliyor

Sendika başkanı Tosyalı’dan randevu bekliyor

Hizmet İş Sendikası’nın İskenderun Şube Başkanı Yetim, devam eden sözleşmede iyileştirme taleb ettiklerini, ancak belediye başkanı Tosyalı’nın randevu taleplerini cevapsız bıraktığını belirtti.

İskenderun Belediyesi’nde yetkili Hizmet İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, İskenderun Belediyesi ile devam eden sözleşmeye karşın, yaşanan deprem, enflasyon, hayat pahalılığı, alım gücünün düşmesinin beraberinde ücretlerde iyileştirmeyi dayattığını söyledi. Koşulların belediye yönetimiyle sürekli görüşme ve diyaloğu şart koştuğunu kaydeden Yetim, yaptığı basın açıklamasında, görüşme taleplerine cevap verilmemesini eleştirdi.

“Telefonlarımıza çıkmıyor, randevu talebimize dönüş yapmıyor” diyen Yetim, randevu vermemenin çözümsüzlük üreteceğini vurguladı.

“Mağduriyetimizi sayın belediye başkanımızla görüşemezsek kimle çözeceğiz? Dertlerimizi, sorunlarımızı kime götüreceğiz?” diye soran Yetim, şöyle konuştu: “Geçen seneden bu tarafa toplu sözleşmemizi yapmamıza rağmen aldığımız ücretlerin yeterli olmamasından dolayı Sayın Belediye Başkanımızı son bir aydır defalarca arıyoruz, görüşmek istiyoruz. Bi türlü görüşemiyoruz, telefonlarımıza çıkmıyor, randevu talebimize dönüş yapmıyor. İşçi arkadaşlarımızın mağduriyetini biz belediye başkanımızla paylaşmak istiyoruz. Burada iyileştirmeyle ilgili bir zam talebimiz sözkonusu. Bunun için henüz görüşmemiz gerçekleşmedi. Mağduriyetimizi sayın belediye başkanımızla görüşemezsek kimle çözeceğiz? Dertlerimizi, sorunlarımızı kime götüreceğiz? Elbetteki belediye başkanına. Ancak ne yazık ki, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı beyle yaklaşık 1 aydır görüşemiyoruz, telefonlarımıza çıkmıyor. Burada arkadaşlarımızın mağduriyeti var. Bu mağduriyetinlerinin bir an önce giderilmesini ve bu mağduriyetlerine bir çözüm üretilmesini biz bayın başkanımızdan talep ediyoruz, bekliyoruz. Randevu vermemek çözüm üretmez, çözümsüzlük üretir. Bu mağduriyetlerimizin giderilmesi için de hem duyarlı davranmasını hem de bize cevap vermesini bekliyoruz.”



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00