Sendikada kongre çalışması

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinin Mart ayında yapılması planlanan genel kurulda başkan adayı olacağını açıklayan sendikanın mevcut şube başkan Mehmet Güngör ile sendikanın şube sekreteri Murat Kayış, işçilerle buluşup,

GÜNCEL 30.11.2021 14:46:25 0
Sendikada kongre çalışması

İskenderun/SES

Farklı işyerlerinde çalışan sendika üyeleri ile buluşan Güngör, seçim çalışmasını sürdürüyor.

/resimler/2021-11/30/1647340610364.jpg

Gazetemize iletilen ve bir grup işçinin Güngör´ü desteklediği ifade edilen fotoğraflı açıklamada, '... Geçmişte yaşanan yıkımların, ayrıştırmaların, kavga ve kaos düzenini yeniden yaşamak istemediklerine vurgu yapan emekçiler, huzur, güven ortamı ve iş barışının hakim olduğu tüm işletmelerde kurgulanan oyunu bozmaya kararlı olduklarının altını çizdi. Mehmet Güngör´le yola devam edeceğiz. Karanlık oyunların, kaostan ve kavgadan beslenen güruhların oyununu gördük, bu oyunu bozduk ve Mehmet Güngör´le istikrarın devamını istiyoruz' değerlendirmesine yer verildi.
Başkan adayı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Murat Kayış ise sosyal iletişim sitesinden, İskenderun, Payas, Dörtyol yöresinde işçilerle buluşmasında çekilen fotoğrafları paylaştı. Kayış, paylaşımlarında, 'Yolbulan metal çalışanları kıymetli üyelerimiz ile birlikte toplu sözleşme sürecimizi değerlendirdik.', 'Dörtyol´da oturan İsdemir emekçisi kardeşlerim ile serin havada sıcak sohbeti yaşamanın mutluluğunu yaşadık.', 'Mmk metalurjinin alnı ak ve yiğit kardeşlerimiz ile birlikte sıcak bir bardak çay içmenin mutluluğunu yaşadık.' ve 'Kardeşlerimizle gündüz saatlerinde şubemizde. Akşam da Orfe pastanesinde kucaklaşıp güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk' ifadesine yer verdi.

 


İSTE'nin yeni rektörü MKÜ'den

Yükseliş, Hacı Ahmetli'yi yendi

Sözleşmeyi 'hakem kurulu' bağıtladı

40 kuruluş ve kişiden 'kaygılıyız' açıklaması

Hatay heyetinden Sağlık Bakanı'na ziyaret

İskenderun AKP'de gençlerin başkanı değişmedi

Kutlu'nin ilk öykü kitabı okuruyla buluştu

AFAD, "Sednaya hapishanesinde çalışıyor"

'Hak sahipliği başvurusuna 15 günlük itiraz süresi

Deprem inşaatında 'tarihi mezar' çıktı

TMMOB kamu denetimi istedi

Soylu bu kez kongreyle görevde

Derin: Standart dışı üretim konutlarda kullanıldı mı?

CHP İlçe Başkanı Derin havayı kirleten firmalara denetim istedi

Yolbulan grevi, 180 günü geçti

  • BIST 100

    9733,17%-1,79
  • DOLAR

    35,47% 0,00
  • EURO

    36,40% 0,40
  • GRAM ALTIN

    3044,21% 0,23
  • Ç. ALTIN

    4882,57% 0,00