Sendikadan kaza sigortası yardımı

İskenderun Belediyesinde yetkili Hizmet-İş Sendikası, geçtiğimiz Ocak ayında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden belediye işçisi Mehmet duran´ın ailesine 30 bin lira sigorta parası ödendi.

3.07.2017 11:06:00 0
Sendikadan kaza sigortası yardımı

İAzganlık Belediyesinden İskenderun Belediyesine geçerek işçi olarak çalışan Mehmet Duran, Ocak ayında Karayılan Demir-Çelik yol çatında geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonrası bir süre Dörtyol Devlet Hastanesi´nde yoğun bakımda kaldı. Kurtarılamayarak hayatını kaybeden 14 yıllık kadrolu belediye işçisi Mehmet Duran´ın ailesine üyesi bulunduğu Hizmet-İş sendikası´nın şube yönetimi tarafından ferdi kaza sigorta bedeli olan 30 bin lira teslim edildi.

Sendikanın İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, çalışanlarına yönelik ferdi kaza sigortası yaptırdıklarını belirterek, 30 bin liranın da bu kapsamda teslim edildiğini kaydetti. Yetim, “Üyelerimize, hem sağlıkta, hem de olası bir ölümlü kaza durumunda sendikamız ile sigorta şirketimiz anlaşmalıdır. Belediye personelimiz olan ve geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Mehmet Duran kardeşimizin ailesine sigorta da şubemiz kanalıyla 30 bin lira yardım yapıldı. Hizmet-İş Sendikası olarak çalışanlarımızı, sağlıkta ve olası bir ölümlü kazalarda da sigortalıyoruz ve sigortadan faydalandırıyoruz. Tüm sendikaya üye çalışanlarımızın sağ salim işlerini yapmaları, mesailerini tamamlamaları ortak dileğimizdir” diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00