Tarih: 04.01.2022 16:43

Şensöz, Isparta´ya atandı

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz´ün tayini çıktı. Şensöz, Hatay´dan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne atandı. Tayininin çıkması üzerine veda ziyaretlerine. başlayan Şensöz, Hatay Valisi Rahmi Doğan´a da veda ziyaretinde bulundu. Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine ise Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek atandı.
Hatay Valiliğinden veda ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, misafiriyle bir süre sohbet eden vali Doğan, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Şensöz´e ilde yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Şensöz ise iyi dilekleri ve kabullerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.'
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Şensöz, kurumunda törenle uğurlanırken, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne de Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek getirildi. Yapılan atamayla iki ilde il müdürlerinin görev yerleri değiştirilmiş oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —