"Sesimi duyun istiyorum!"

Hatay'da 17 yaşındaki kız çocuğu, kendisine cinsel istismarda bulunduğu için şikayet ettiği işyeri sahibinin serbest bırakılması üzerine sosyal medya üzerinden yardım istedi.

HATAY 3.06.2024 07:08:00 0

İşyeri sahibinin cinsel istismarına uğradığını, şikayette bulunduklarını ancak şüphelinin serbest kaldığını belirten 17 yaşındaki kız çocuğu, videolu paylaşım ile yardım çağrısında bulundu. Babasının 13 yıldır cezaevinde, ağabeyinin engelli, annesinin hasta olduğunu belirten kız çocuğu, "Ben ayakta durmaya çalışıyorum. Ama artık yapamıyorum. Sesimi duyun istiyorum. Umarım bu video ses getirebilir. Delillerim vardı, gidip şikayette bulunduk ama adam hala elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşıyor. Ben dışarıya çıkmaya korkuyorum" dedi.

Sosyal iletişim ortamında paylaşılan videoda kız çocuğu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ben dışarıya çıkmaya korkuyorum. Arkadaşlarımdan iftira alıyorum, sırf o adam dışarıda gezdiği için. Ben artık dayanamıyorum. 17 yaşında hak etmediğim şeyler yaşadım. Benim için de 'Rızası var' demiş. Benim rızam yoktu. Kuaförde hiç kimse olmadan bir köşeye sıkıştırıp cinsel istismarda bulundu. Hiçbir şey yapamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok korkuyorum. Ailemize onun yüzünden 3 kişi geldi silahlarıyla. Herkes şantaj yaptığımızı zannediyor, iftiralar atılıyor. Ben bu iftiralara maruz kalmaktan artık çok sıkıldım. Gerçekten yapamıyorum, dayanamıyorum artık. Çok çaresizim."


Anahtar Kelimeler: "Sesimi duyun istiyorum!"

İSTE’de rektörlük başvurusu başladı

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

Taksilere 'yönetim merkezi' uygulaması

"Eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlarda" işbirliği

Araçta 336 tarihi eser

Dörtyol'da 'tefecilik' operasyonu

Ulucami, HBB ile Bursa arasında 'bekliyor'

Okul temizliğine 480 görevli

"Vali" Demiryürek, törenle uğurlandı

Befesa'da anlaşma sağlandı

Yağışlar olumsuz etkiledi

"Çocuk cinayetleri politiktir"

  • BIST 100

    8778,17%-0,18
  • DOLAR

    34,23% 0,02
  • EURO

    37,16% -0,17
  • GRAM ALTIN

    3004,48% 0,32
  • Ç. ALTIN

    4978,90% 0,12