Tarih: 27.07.2022 17:03

Seval Kirmit Yazar, okurlarıyla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Sadet Berkyürek/İskenderun

Arsuz Belediyesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Günleri´nde yazarlar okurlarıyla buluşmayı sürdürüyor. İskenderunlu Seval Kirmit Yazar, ‘Zaman Kimseyi Beklemez´ kitabını okurları için imzaladı.
İlk kitabı Yaşam Parodisi´ni 2017 yılında yayımlandığında ilgi gördüğünü ve ikinci baskısını yaptıklarını belirten Yazar, bir sene sonra da ikinci kitabı ‘Zaman Kimseyi Beklemez´i okurla buluşturduğunu kaydetti. Üçüncü kitabının baskı hazırlıklarının devam ettiğini, Ekim 2022´de raflardaki yerini alacağını aktaran Yazar, bugüne kadar farklı illerde pek çok kitap fuarına katıldığını anımsattı, İskenderun´dan sonra Arsuz´da da kitap günlerinin yöre okurlarıyla buluşmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. “Arsuz Belediyesi´ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Yazma benim için bir tutku, okumak ve yazmaktan vazgeçmem mümkün değil” diyen Yazar, 3. kitabını eline alacağı günü sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Yazar, karşılıklı sohbet havasında geçen söyleşi sonrasında okuyucularına kitaplarını imzaladı.
22 Temmuz´da kapılarını açan 2. Kitap Günleri 31 Temmuz´a kadar kitapseverlerle buluşmayı sürdürecek. Yasemin Çeloğlu Öztürk ile Yasin İlter imza günüyle 27-28-29 Temmuz tarihleri arasında, Murat Kaplan 27 Temmuz Çarşamba, Sinan Yağmur 28 ve 29 Temmuz günleri Arsuz Atatürk Kent Meydanı´nda olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —