Tarih: 21.11.2018 13:15

'Şiddet, hak arama yöntemi değil'

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıya katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sağlık çalışanlarının toplum adına önemli görevler yaptığını ifade etti.
Dayanışma kahvaltısının açılışında konuşan İskenderun Sağlık Sen Şube Başkanı Fazıl Geçer, zaman zaman üyeler ile bir araya geldiklerini belirtti. Geçer, ”Şiddet, bir hak arama yöntemi değildir. Tüm sağlık çalışanları özverili çalışmaları yapmaktadır. Zaman zaman meslektaşlarımıza yönelik istenmeyen olaylar yaşanmakta. Vatandaşlara fedakârca hizmet sunan sağlık personelinin bu gibi olaylara maruz kalması asla kabul edilemez. Bu nedenle toplumun tüm kesimleri bu konuya büyük önem göstermeli' dedi.
Kahvaltıda sendika yöneticileri ve üyeleriyle sohbet edip, fikir alışverişinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Dingil de şunları söyledi: 'Sağlık çalışanlarının tek amacı hizmet etmek ve insanlara şifa dağıtmaktır. Maalesef bu hizmetlerinin karşılığında zaman zaman ise şiddet olayı ile karşılaşmakta. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ederek, şifa dağıtan ellere vefa gösterilmesini bekliyoruz. Toplum sağlığı adına önemli hizmetler yapan tüm sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —