Sigortacılık Haftası ziyareti

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) yönetimi, Sigortacılık Haftası kapsamında, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha´yı ziyaret etti.

GÜNCEL 1.06.2018 10:30:37 0
Sigortacılık Haftası ziyareti

İskenderun/SES

konuklarını makamında ağırlayan Culha, skenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) yönetimiyle sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu ve ziyaete teşekkür etti. Culha, eskiden olduğu gibi şimdide sigortacılık işinin zor olduğunu belirterek, sigortacıların, sigorta haftasını kutladı.
İSADER, Sigorta Haftası kapsamında nedeniyle Dörtyol ve Payas´ta ziyaretlerde bulundu. ´İİhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey sigortadır´ sloganı ile bölge halkına sigorta bilincini aşılamaya çalıştıklarını ifade eden İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) Başkanı Şükrü Gündağ ve yönetimi, Payas ve Dörtyol´da da protokol ziyaretleri yaptı. İSADER yönetimi, Dörtyol ve Payas´ta ilçe emniyet müdürleri ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası´na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde konuşan İSADER Başkanı Gündağ, “Bölge insanımıza sigorta bilincini aşılamak sigortanın önemini anlatmak için çaba sarf ediyoruz. Sigorta Haftası da bu kapsamda önemli, bir hafta boyunca dernek olarak çeşitli etkinlikler, toplantılar, sosyal aktiviteler ve ziyaretler gerçekleştirerek, gerek halkımıza, gerek esnafımıza, toplumumuzun her kesiminden insanlarımıza ‘İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız tek şey sigortadır´ sloganı ile bilgiler verdik. Sigorta yapılması durumundan insanlarımızın en değerli varlıkları, canları, malları güvence altına alınmakta ve zararları da karşılanmaktadır. Hiç kimsenin başına bir iş gelmesini istemeyiz. Lakin olası bir kaza ve olumsuzluklarda sigorta insan hayatı için can simidi oluşturmaktadır” dedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00