Tarih: 16.06.2017 11:35

Sineğe market ilacıyla çözüm

Facebook Twitter Linked-in

 

Muradiye Mahallesi sakinlerinden Ahmet Kılıç (70), yaptığı açıklamada, sinek ve haşere yüzünden ev içerisinde dahi duramadıklarını söyledi. Kendisi gibi çevresinde bir çok vatandaşın da bu konudan rahatsızlık duyduğunu ifade eden Kılıç, konuyu İskenderun Belediyesi´ne aktarmak için aradığını belirtti.
Belediye personelinin konunun yetki işinin HBB´de olduğunu ifade etmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi´ni aradığını anlatan Kılıç, buradaki personelinde yetkinin İskenderun Belediyesi´nde olduğu cevabını aldığını dile getirdi.

Yurttaş önlemlerini arttırdı
Her ne kadar dikkat etselerde kapı ve pencerelerden evin içerisine giren haşere ve sinekle marketten aldıkları ilaçlarla mücadele ettiklerini aktaran Kılıç, şunları kaydetti:
'İki belediye de birbirine atıyor ve vatandaş burada mağdur oluyor. Ben yetkililerden bu işe biran önce çözüm bulmalarını istiyorum. Her iki belediyeyi de 4´er defa aradım. Artık beldiyelerden umudumuzu kestiğimiz için sinekle mücadele için marketten tablet alıp kullanıyoruz. Bu tabi ki çözüm olmuyor. Evin kapısı hiç mi açık kalmayacak bu yaz gününde! Bu yılda geçen yıllara göre aksine sinek ve haşerede çoğalma yaşanıyor. Zamanında tedbir alınıp ilaçlama yapılmadığı için şuan bütün vatandaşlar bu sıkıntıyı yaşıyor'
Vatandaşlar bu işe biran önce belediyelerin çözüm bulmasını istiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —