Sınırda sağlık incelemesi

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Suriye İdlip harekat bölgesine sağlık hizmetleri desteği amacıyla Cilvegözü sınır kapısında konuşlanan Acil UMKE ilk yardım müdahale birimini ziyaret etti.

SAĞLIK 1.10.2020 19:37:44 0
Sınırda sağlık incelemesi

Ziyaretin moral ve motivasyon amacı yanında sınır biriminin sıhhi teçhizat eksikliklerine yönelik de inceleme yapıldığını kaydeden Dr. Hambolat, Cilvegözü sınır kapısında konuşlanan Acil UMKE ilk yardım müdahale çadırı ve tam donanımlı olarak hazırda bekletilen acil ambulansları inceledi, bölgede görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Dr. Hambolat, ziyarete ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, “´Türkiye Cumhuriyetinin büyük bir devlet olmasının unsurlarından birisi de sınır ötesi operasyonlarda askeri personellerimiz ve savaş mağduru insanlara her türlü yardımı karşılıksız sunmasıdır. Bizler de sağlık personellerimiz ve ekibimizle devletimizin büyüklüğüne gölge düşürmeyecek şekilde canla başla görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Sınırın bu noktasında görev yapmak gerçekten büyük bir sabır ve özveri istemektedir. Bu tür görevler koordinasyon dikkat ve hız isteyen görevler olup en küçük bir hatayı bile affetmemektedir. Sınırın bu noktasında canla, başla görev yürüten, hepsi birbirinden kıymetli ve özel olan tüm sağlık personellerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: Sınırda sağlık incelemesi

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00