Sivri ve Özer ailesinin acısı

Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri´nin eşi Gülseren Sivri ile kent siyasetinin sağ yelpazesinde bir dönem etkili olan isimlerden iş insanı Erol Özer, yaşamını yitirdi.

GÜNCEL 1.10.2019 12:15:18
Sivri ve Özer ailesinin acısı

İskenderun/SES

 Sivri ve Özer, İskenderun´da ayrı ayrı düzenlenen törenlerle toprağa verildi.
Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri´ nin eşi Gülseren Sivri´nin cenazesi, İskenderun Kaptan Paşa Camiinde düzenlenen tören sonrası kentte toprağa verildi. Cenaze törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay eski Milletvekili Mehmet Sılay, Kızılay yöneticileri ile bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile iş dünyasının temsilcileri de katıldı.
Ankara´da yaşamını yitiren, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği (MİSİAD) Hatay Şube Başkanı, iş insanı ve İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım´ın kayınbabası olan Erol Özer´in cenazesi de Kaptan Paşa Camiinde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi. Karaağaç Asri Mezarlığında toprağa verilen Özer´in cenaze törenine kaymakam Yönden, belediye başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yıldırım, bazı siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve iş insanları da katıldı.
İskenderun kaymakamlığı, iki cenaze için sosyal paylaşım sitesinden fotoğraflı başsağlığı mesajı yayınlayarak, Sivri ve Özer ailesinin acısını paylaştı.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74