Sokaklara sessizlik hakim
48 saatlik yasağın ikinci gününde denetimler devam ederken İskenderun ve Arsuz´da da belediyelerin destek grupları ekmek dağıtımı gerçekleştirdi. Sokaklara ise bugün de sessizlik hakimdi.
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler gün içerisinde hizmet ve denetimlerini sürdürdü, ihtiyaç sahiplerine ise ekmek de dahil talepleri ulaştırıldı.
Ekmek ihtiyacı karşılanıyor
İskenderun´da da Vefa Sosyal Destek Grubu ücretsiz ekmek dağıtımını sürdürdü. Sabahın erken saatlerinden itibaren ihtiyaçların karşılamasına devam etti. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, sokağa çıkma yasağı sürecinde açık kalan fırın ve nöbetçi akaryakıt istasyonlarında denetim yaptı. İskenderun Belediyesi´nden yapılan duyuruda, “Sokağa çıkma yasağı boyunca İskenderun Belediyesi olarak sizler için görevimizin başındayız hiç endişeniz olmasın. Fırınlar, eczaneler, su dağıtım yerleri, sağlık kuruluşları, PTT, Kargolar, dağıtım merkezleri, akaryakıt istasyonları açık. Ekmek ihtiyacınızı açık olan fırınların kendi araçları olmak üzere, Vefa Sosyal Destek Grubumuz tarafından vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Sağlığımız için lütfen evde kalalım!” denildi.



Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




