Sorunlar raporlaştırılacak

MKÜ´de Sürekli Eğitim Merkezleri Çalıştayı

GÜNCEL 4.10.2019 11:00:45
Sorunlar raporlaştırılacak

Antakya/SES

MKÜ´de TÜSEM Sonbahar Toplantısı ve Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Çalıştayı düzenlendi. 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılan çalıştayın açılışını yapan MKÜ Rektörü Hasan Kaya, katılımcılara Mustafa Kemal Üniversite hakkında bilgi verd, kaliteden ödün vermeden tüm çalışanların belirli bir seviyeye gelmesi için çalıştıklarını söyledi. Eğitimin süreklilik gerektirdiğini ifade eten rektör Kaya, bu nedenle sürekli eğitim merkezlerinin de büyük önem taşıdığını belirtti.
Merkezin 2009´da kurulduğunu ve farklı konularda eğitimler verdiğini anlatan MKÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ömer Eren ise 'Sürekli Eğitim Merkezi insanların ihtiyaç duyduğu eğitimleri vermeye çalışıyor. Kendini geliştirmeye adamış herkese eğitimleri veriyoruz. İnsanların gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Birçok kurum ile birlikte yürüttüğümüz projeler var. Okullarla ilgili projeleri önemsiyoruz' dedi.
Yükseköğrenim Kurulu Kalite Kurul Başkan Yardımcısı Sibel Aksu Yıldırım´ın ´Kalite akreditasyon´ konulu sunum yaptığı çalıştayda, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ´hayat boyu öğrenme kapsamında MEB-Üniversite işbirliği´ sunumu yaptı. Altınözü Belediyesinde devam eden çalıştayda sürekli eğitim merkezlerinin karşılaştığı sorunlar incelendi ve raporlanarak Yükseköğretim Kuruluna sunulmasına karar verildi.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,35% 0,03
  • EURO

    51,27% -0,01
  • GRAM ALTIN

    6266,11% -2,44
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08