Sorunlar raporlaştırılacak

MKÜ´de Sürekli Eğitim Merkezleri Çalıştayı

GÜNCEL 4.10.2019 11:00:45 0
Sorunlar raporlaştırılacak

Antakya/SES

MKÜ´de TÜSEM Sonbahar Toplantısı ve Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Çalıştayı düzenlendi. 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılan çalıştayın açılışını yapan MKÜ Rektörü Hasan Kaya, katılımcılara Mustafa Kemal Üniversite hakkında bilgi verd, kaliteden ödün vermeden tüm çalışanların belirli bir seviyeye gelmesi için çalıştıklarını söyledi. Eğitimin süreklilik gerektirdiğini ifade eten rektör Kaya, bu nedenle sürekli eğitim merkezlerinin de büyük önem taşıdığını belirtti.
Merkezin 2009´da kurulduğunu ve farklı konularda eğitimler verdiğini anlatan MKÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Ömer Eren ise 'Sürekli Eğitim Merkezi insanların ihtiyaç duyduğu eğitimleri vermeye çalışıyor. Kendini geliştirmeye adamış herkese eğitimleri veriyoruz. İnsanların gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Birçok kurum ile birlikte yürüttüğümüz projeler var. Okullarla ilgili projeleri önemsiyoruz' dedi.
Yükseköğrenim Kurulu Kalite Kurul Başkan Yardımcısı Sibel Aksu Yıldırım´ın ´Kalite akreditasyon´ konulu sunum yaptığı çalıştayda, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Doç. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ´hayat boyu öğrenme kapsamında MEB-Üniversite işbirliği´ sunumu yaptı. Altınözü Belediyesinde devam eden çalıştayda sürekli eğitim merkezlerinin karşılaştığı sorunlar incelendi ve raporlanarak Yükseköğretim Kuruluna sunulmasına karar verildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04