Sosyal yardım beklentisi

Başvuru için verilen numaralar meşgul düşünce yurttaşlar başvuruyu kaymakamlığa gelerek yapmaya başladı.

İSKENDERUN 9.04.2020 11:18:59 0
Sosyal yardım beklentisi

Ekonomik Destek Paketinden Faydalanamayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası olan veya olmayan vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma Vakfı üzerinden yapılan yardımlar sürüyor. İskenderun´da yardım ödemesini almak isteyen veya adını yazdırmak isteyenlere başvuru için açıklanan üç telefon numarasının cevap vermediğini veya meşgul olduğunu öne süren yurttaşlar kaymakamlığa gelerek başvuru yapmaya başladı.

Önce kalabalığını dağıttı sonra sıraladı

Başvuruda yaşanan yoğunluk sırasında sosyal mesafeye uyulmaması ve bazı kişilere ayrıcalık yapıldığı iddası, görevlilerle başvurucu yurttaşlar arasında tartışmaya da yol açtı. İskenderun Kaymakamlığı önündeki tartışmanın büyümesi üzerine polis gaz kullandı, çevik kuvvet de kaymakamlık önüne gelip, kalabalıktaki yoğunluğu önce dağıttı, ardından sosyal mesafeye uyma şartıyla sıraladı.
İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üzerinden yapılacak sosyal yardımdan yararlanmak isteyenlerin 6134914, 6121416 ve 6141199 nolu telefonların aranması gerektiğini açıklamıştı.

/resimler/2020-4/9/1121493566928.jpg

Dörtyol´da da telefon nosu bildirildi

Öte yandan Dörtyol Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı da yaptığı duyuruda, 'Ekonomik Destek Paketinden Faydalanamayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında Dosyası olan veya olmayan vatandaşlarımız Sosyal Yardımlaşma Vakfının 0552.7374727 ve 0552.384727 veya 0326.7124727 numaralı telefonu arayarak kayıtlarını yaptırabilirler. Müracaat için randevu verilecektir' ifadesine yer verdi.

Anahtar Kelimeler: Sosyal yardım beklentisi

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10962%0,3
  • DOLAR

    40,91% 0,05
  • EURO

    47,63% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4371,74% -0,32
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00