SP İskenderun´a yeni yönetim

Saadet Partisi (SP) İskenderun´da yaptığı ilçe kongresi ile yeni yönetimini belirledi.

SİYASET 7.12.2021 16:05:01 0
SP İskenderun´a yeni yönetim

 

İskenderun/SES
 Tek liste halinde gidilen genel kurulda, partinin mevcut başkanı Halil İbrahim Çelik, yeniden ilçe başkanlığına getirildi.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı´nda yapılan genel kurula, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, İskenderun Belediye Başkanı AKP´lı Fatih Tosyalı, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ile kentte faaliyet gösteren bazı siyasi parti, meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

'Yola ikna edilmişlerle değil, inananlarla çıkılır'
Divan üyelerinin seçilmesi, SP ilçe teşkilatının faaliyet raporu ve kali bilançosunun aklanması sonrası konuşan SP İskenderun İlçe Başkanı Çelik, 'Adaletin, ahlak ve maneviyatın hakim olması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yola ikna edilmişler ile değil, inananlar ile çıkılır” dedi. Hükümete seslenen SP Parti Sözcüsü Aydın ise, “1,5 yıl daha bu ülkenin yönetiminde siz varsınız. Öyle ise süreçte ülkeyi kalkındıracak, faizin, dövizin nasıl düştüğünü üreterek, hukukun kamil manada uygulandığını gösterin, biz de alkışlarız” dedi. Kongrede, partiye yeni katılanlara rozetleri de törenle takıldı. Genel kurulda partinin 15 il delegesi de belirlendi.

İskenderun SP yönetiminde kimler var?
Halil İbrahim Çelik başkanlığındaki 15 üyeli SP İskenderun ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Çiçek, Yusuf Oğur, Hüsamettin Öncel, Ahmet Dellal, Mustafa Fidan, Ramazan Gülgen, Bestami Çiçek, Yusuf Çakır, Zeki Kanat, Kamil Köse, Sabahattin Çınar, Nizamettin Özdemir, Mehmet Zor ve Ali Avcı.

 

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10698,13%1,25
  • DOLAR

    42,30% 0,03
  • EURO

    49,02% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5497,01% 0,03
  • Ç. ALTIN

    9189,23% 0,00