SP İskenderun´a yeni yönetim

SP İskenderun´a yeni yönetim

Saadet Partisi (SP) İskenderun´da yaptığı ilçe kongresi ile yeni yönetimini belirledi.

 

İskenderun/SES
 Tek liste halinde gidilen genel kurulda, partinin mevcut başkanı Halil İbrahim Çelik, yeniden ilçe başkanlığına getirildi.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı´nda yapılan genel kurula, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, İskenderun Belediye Başkanı AKP´lı Fatih Tosyalı, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ile kentte faaliyet gösteren bazı siyasi parti, meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

'Yola ikna edilmişlerle değil, inananlarla çıkılır'
Divan üyelerinin seçilmesi, SP ilçe teşkilatının faaliyet raporu ve kali bilançosunun aklanması sonrası konuşan SP İskenderun İlçe Başkanı Çelik, 'Adaletin, ahlak ve maneviyatın hakim olması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yola ikna edilmişler ile değil, inananlar ile çıkılır” dedi. Hükümete seslenen SP Parti Sözcüsü Aydın ise, “1,5 yıl daha bu ülkenin yönetiminde siz varsınız. Öyle ise süreçte ülkeyi kalkındıracak, faizin, dövizin nasıl düştüğünü üreterek, hukukun kamil manada uygulandığını gösterin, biz de alkışlarız” dedi. Kongrede, partiye yeni katılanlara rozetleri de törenle takıldı. Genel kurulda partinin 15 il delegesi de belirlendi.

İskenderun SP yönetiminde kimler var?
Halil İbrahim Çelik başkanlığındaki 15 üyeli SP İskenderun ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Çiçek, Yusuf Oğur, Hüsamettin Öncel, Ahmet Dellal, Mustafa Fidan, Ramazan Gülgen, Bestami Çiçek, Yusuf Çakır, Zeki Kanat, Kamil Köse, Sabahattin Çınar, Nizamettin Özdemir, Mehmet Zor ve Ali Avcı.

 



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20