SP Hatay adayı Çalışkan: El ele ve güç birliğiyle hareket edeceğiz

SP Hatay adayı Çalışkan: El ele ve güç birliğiyle hareket edeceğiz

.

SP Hatay adayı Çalışkan:
El ele ve güç birliğiyle hareket edeceğiz

İskenderun/SES
Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Antakya'da Gülderen ve Ekinciler mahallesi muhtarlıklar ile bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret eden Çalışkan, ülke ve yerelin gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu, seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. SP Hatay adayı Çalışkan, Hatay'ın temel problemlerinin çözümü için tüm paydaşlarla iş birliği yapılacağını söyledi.


Mahalle ziyaretlerinde yörede yaşayanların sorun ve taleplerini dinleyen Çalışkan, çözüm önerileri sundu. Hatay'ın depremde en çok yıkımın yaşandığı şehirlerden biri olduğunu ve buna rağmen en az konut teslimatının da Hatay'da yapıldığını anlatan Çalışkan, "Bu durumun kabul edilemez. Tüm depremzedelerin sorunlarının geciktirilmeksizin ele alınması gerekir. Konut sorununda öncelik, düşük gelirli ve konut sahibi olmayan vatandaşlar olmalı" dedi ve seçildiği takdirde Hatay'daki konut sorununu çözmek için çalışacağını ifade etti.
Saadet Partisi'nin Hatay için adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim vizyonu olduğunu belirten Çalışkan, Milli Görüş Belediyeciliği ruhuyla Hatay'ı hak ettiği yere taşımak için çalışacağını ifade etti. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Milli Görüş vizyonuyla adaleti tabana yayarak sorunların aşılacağını belirten Çalışkan, "ben yaptım oldu" anlayışıyla değil, el ele ve güç birliğiyle hareket edeceklerini de söyledi. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Hatay'ın tüm mahallelerini ziyaret edeceğini de belirtti.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90