“SP´li başkanlara ihtiyaç var”

“SP´li başkanlara ihtiyaç var”

Hatay teşkilatına Ankara dönüşü Payas´ta karşılama

İskenderun/SES

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Halkımızın koltuklara yapışanlardan kurtulma vakti geldi, artık halkımıza hizmet edecek belediye başkanlarına ihtiyacı var” dedi.
Saadet Partisinin Ankara´da düzenlenen 'Aday Tanıtım ve Lansman Toplantısı´nın ardından Hatay´a dönüşte SP´nin Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Hatay teşkilatı Payas´ta coşkuyla karşılandı. Partililere seslenen GİK Üyesi Çalışkan, “31 Mart´ta yapılacak bu seçim çok daha farklı olacak, koltuğa yapışanların dur denileceği bir seçim olacak, tüm Türkiye´de ve Payas ilçemizde yerel seçim sonuçları Saadet Partisi için çok farklı olacak, Antakya, Altınözü, Yayladağı ve diğer ilçelerimizde de surpriz adaylarımız olacak. Payas´ta ve birçok ilçemizde yollar bozuk, çamur içinde yeter artık, halkımızın koltuklara yapışanlardan kurtulma vakti geldi, artık halkımıza hizmet edecek Belediye başkanlarına ihtiyacı var. İnşallah Payas´ta ve birçok ilçemizde dürüst ve ilkeli hizmet edecek adaylarla karşınızda olacağız” diye konuştu.

Baysal´dan hizmet sözü
SP´nin Payas Belediye Başkan Adayı Recep Baysal´da karşılamada partililere hitap ederek, ‘artık Payaslıların sorunlarını dinleyecek ve gece gündüz demeden onlara hizmet edecek dürüst bir anlayışın hayata geçirileceğini vurguladı.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20