Spor yatırımlarına inceleme

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti İskenderun´a kazandırılacak tesisler ile ilgili İskenderun Teknik Üniversitesi ile 5 Temmuz Stadında ön incelemelerde bulundu.

SPOR 28.10.2019 10:30:13
Spor yatırımlarına inceleme

İskenderun/SES

 İncelemeye Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Türkay Dereli ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal da eşlik etti.
İskenderun belediye Başkanlığı´ndan yapılan yazılı açıklamada Spor Bakanlığı heyetinin Başkan Tosyalı´nın Ankara temaslarının ardından geldiği hatırlatıldı. Yazılı açıklamada İskenderun´da birçok spor tesisin yapımı ile ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Açık Spor Tesisleri Şube Müdürü Teyfik Gök ve beraberindeki heyete İskenderun´daki spor alanlarının durumu hakkında bilgiler verdik. Ayrıca spor tesisi olarak belirlenen yerleri yerinde inceleyerek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Spor yatırımlarının başladığını bildiren Tosyalı, çalışmalarla ilgili şunları kaydetti: “Yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde yapım çalışmaları başlayacak. Bunların yanı sıra mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında çalışmalarda devam ediyor.”

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74