Tarih: 13.01.2020 11:57

'Stadın ismi Atatürk olmalı'

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Eski stadın ismi Antakya Atatürk Stadıydı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, Savaş, 'Bu konuda vali bey ve Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşeceğim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizim başkomutanımız ve kurucu başkanımızdır. Bu ülke yaşadıkça Atatürk´e sevgi artacaktır. Bu saygının artmasından yanayız ve gerekli çalışmaları yaparız. Bu konuda iktidar partisindeki temsilciler karar veriyorlar. Herkes bu ismin değiştirilmesini istiyor, bizler de aynı düşüncedeyiz. Mustafa Kemal Atatürk´ün adının yaşatılmasını istiyoruz' görüşünü kaydetti.

Hatayspor, birkaç transferle güçlendirilecek
Savaş, TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden ve süper ligi hedefleyen Hatayspor´a ilişkin olarak da şunları belirtti: 'Biz takımımızdan memnunuz. Hatayspor inşallah bıraktığımız yerden çalışmalarına ve başarılarına devam edecek. Biz de desteklemeye devam edeceğiz. Hatayspor´u birkaç futbolcu ile güçlendirmeyi hedefliyoruz. Takıma takviyede bulunma durumumuz olabilir. Hocalarımızdan transferler konusunda ve mevcut arkadaşlarımızın performansları hakkında günlük raporlar alıyoruz.'
Savaş, Arsuz´un Karaağaç Mahallesindeki tenis kortu projesinin tamamlandığı ve Eylül ayında dünya kupasının orada yapılmasının hedeflediğini de belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —