Sude, Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvasında

Satranç Turnuvasında Hatay 15 Yaş İkincisi olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sude İrem Özdemir, Kırşehir´de yapılacak turnuvaya hazırlanıyor.

SPOR 1.09.2021 19:14:12
Sude, Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvasında

İskenderun/SES

2021 Uluslararası Ahilik Yılı Açık Satranç Turnuvası, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Ticaret İl Müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile 13-18 Eylül 2021 tarihleri arasında Kırşehirde gerçekleştirilecek olan turnuvada Özdemir, Hatay´ı temsil edecek. Turnuvada dereceye giren sporculara toplamda 35 bin 500 TL değerinde ödül dağıtılacak.
Arsuz Satranç Kulübü Derneği bünyesinde çalışmalarını yürüten İskenderunlu Sude irem Özdemir, 31 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Antakya´da gerçekleştirilen turnuvalarda Hatay 15 yaş kızlar ikincisi olmuştu.
Satranç sporunun özellikle çocukların üzerindeki olumlu etkilere dikkat çeken Arsuz Satranç Kulübü Derneği Başkanı Cem Bozkurt, 'Satranç, kişiliği ve karakteri olumlu yönde etkiler ve geliştirir” değerlendirmesini yaptı.

Şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz kurs
Arsuz Satranç Kulübü Derneği Başkanı Bozkurt, dernekte, şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına ücretsiz satranç kursu vereceklerini de duyurdu.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16296,65%0,64
  • DOLAR

    44,11% 0,07
  • EURO

    51,12% 0,18
  • GRAM ALTIN

    7344,90% 0,12
  • Ç. ALTIN

    11805,38% -0,18