Sümeyye Erdoğan´a özel ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, eğitimle ilgili bir toplantıya katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak için İskenderun´a geldi.

SİYASET 23.09.2021 07:38:33 0
Sümeyye Erdoğan´a özel ilgi

Hatay Havaalanında Vali Rahmi Doğan´ın eşi Gülden Gülüzar Doğan, KADEM ve TÜGVA yöneticileri tarafından karşılanan ve ardından İskenderun´a gelen Bayraktar, Ramada Otel´de düzenlenen Hatay Eğitime Destek Platformu tarafından düzenlenen aylık toplantıya katıldı. Toplantıda, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AKP İlçe Başkanı Abdulkerim Güven de bulundu. İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, 'Bir program için ilimize gelen, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmaları ve kent hakkında bilgiler aktardık' açıklamasını yaptı.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve beraberindeki heyet, Antakya´da Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi´ni de ziyaret etti.

Tosyalı, ziyarete ilişkin sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımızın değerli kızı ve KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar´a barış ve hoşgörü kenti İskenderun´umuza teşriflerinden dolayı müteşekkiriz” ifadesine yer verdi.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise şunlara yer verildi: 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın muhterem kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar hanımefendi, beraberindeki heyet ile birlikte, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İlçemize teşrif etmiştir. İlçemizi teşrifleriyle onurlandıran Sümeyye Erdoğan Bayraktar hanımefendi, İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden hanımefendi tarafından karşılanmak suretiyle ilçemizdeki programına eşlik edilmiştir. Barış, hoşgörü ve kardeşlik kenti İskenderun´a teşriflerinizden dolayı müteşekkiriz.'

/resimler/2021-9/23/1548573269842.jpg

/resimler/2021-9/23/1549314378280.jpg


Anahtar Kelimeler: Sümeyye Erdoğan özel ilgi

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00