Süper Amatör Ligi
Hatay Süper Amatör Ligi müaçları devam ediyor. Farklı sehir ve stadlarda oynanan karşılaşmalar zorlu geçerken, bazı takımlar sahadan farklı skorla ayrıldı ve üç puanı aldı.
Orhan Yıldız/İskenderun
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Gözcüler Spor, Belen Belediye Spor´u 7-0 mağlup etti.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapılan karşılaşmada Gözcüler Spor, her iki yarıda atılan gollerle ligdeki puanını 10´a yükseltti. Gözcüler Spor´un gollerini Cüneyt Deveci (3), Gökay Diril, Halil İbrahim Koyuncu, Kerem Palta ile Faruk Kulak attı. Bu sonuçla Gözcüler Spor, sahadan üç puanla ayrıldı.
Ekinci, Esnaf´ı 3-2 yendi
Ekinci Spor da deplasmanda Dörtyol Esnaf Spor´ 3-2 mağlup etti ve sahadan üç puanla ayrıldı. Dörtyol Dokuz Ocak Stadında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Hamit Basık, M. Münir Dadı ve Muhammet Ocakoğlu yönetti.
Bu sonuçlan Dörtyol Esnaf Spor ile Ekinci Spor´un ligdeki puanları 5 oldu.
Ayni ligde Armutlu Spor da Samandağ Spor´a 3-2 mağlup oldu. Samandağ Spor ligdeki puanını 14´e çıkartırken, Armutlu Spor´un 11 puanı bulunuyor.
Körfez: 6-Yayladağı: 0
Hatay Süper Amatör Kümede mücadele edehn takımlar arasında yer alan Körfez İskenderun Spor, Yayladağı Spor´u 6-0 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanann karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Ahmet Yapıcı, Faik Karaoğlan ve Hasan Doğru yönetti. Karşılaşmada Körfez İskenderun Spor´un gollerini İlkan Berberoğlu (3), Recep Öklü, Mehmet Faraç ile Sercan Avcı attı. Maçta, Yayladağı Spor oyuncusu Mert Balcı´nun, rakibi ile girdiği mücadelede ayak kemiğinin çatladı.
Dörtyol Belediye mağlup oldu: 2-1
Hatay Süper Amatör Liginde şmücadele eden Defne 2013 Spor, Dörtyol Belediye Spor´u 2-1 mağlup etti. Dörtyol Dokuz Ocak Stadında oynanan karşılaşmay, Hatay bölgesi hakemlerinden Necmi Demir, Elçin Kaba ile Talha Zorver´ yönetti. Maçta, Dörtyol Belediye Spor´un golünü Ali İhsan Gaydan, Defne 2013 Spor´un gollerini de Sezgin Yelmer attı. Bu sonuçla Defne 2013 Spor puanını 11´e yükseltti.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




