Suriye Türkmen Meclisinin vali ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan´a nezaket ziyaretleri sürüyor. Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin ve yönetimi, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Ataman, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral ve beraberindeki heyet ile işinsanı Fat

GÜNCEL 17.12.2018 11:40:17 0
Suriye Türkmen Meclisinin vali ziyareti

 

Antakya/SES
Suriye Türkmen Meclis Başkanı Dr. Vecih Cuma ve beraberindeki heyeti Antakya´daki Hatay Valiliği makamında kabul eden vali Doğan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Suriye Türkmen Meclis Başkanı Cuma ve beraberindeki heyetin ziyaretinde konuşan vali Doğan, iki farklı ülkede yaşayan yüreği tek çarpan kardeşler arasındaki bağların güçlü olduğunu ifade ederek, Türkiye´nin bölgede refah, istikrar ve güvenlik sağlamak için kararlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Suriye Türkmen Meclis Başkanı Cuma da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, yapılan insani yardımlar için Türkiye´ye teşekkür etti.

Belediye başkanlarını da kabul etti
Hatay Valisi Doğan nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay´ın bazı ilçelerinde görev yapan AKP´li belediye başkanlarını da kabul etti. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac ve Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter´i makamında kabul eden vali Doğan, belediyecilik hizmetlerinin önemli olduğunu ifade etti ve 'Vatandaşların daha iyi düzeyde belediye hizmetleri alması ve bu hizmet standartlarının daha yüksek olması, oralarda yaşayan vatandaşlarımızın hayat kalitesinin de o derece yüksek olmasını sağlar' dedi. Belediye başkanları da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür edip, görevinde başarı diledi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62