Tatarlı'ya 2.400 metre yeni şebeke 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, fiziki ömrünü yitirmesi üzerine sık sık içme suyu kesintilerine sebep olan noktaları tespit ederek yeni şebeke çalışmaları gerçekleştirildiğini bildirdi.

GÜNCEL 6.09.2022 15:51:00 0
Tatarlı

İskenderun/SES
 HATSU'dan yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Arsuz'a bağlı Tatarlı Mahallesi’nde sürekli arızalanarak su kayıplarına sebep olan eski şebeke yerine 90’lık borularla 2.400 metre yeni şebeke çalışması yapıldı. Yaşam kaynağımız olan içme suyunun vatandaşlara sağlıklı, temiz ve daha kaliteli bir şekilde iletilmesi amacıyla basınca dayanıklı borular çekildi ve çalışma akabinde abone bağlantıları yapılacak. Çekilen yeni hat ile su iletiminin kayıpsız ve daha güçlü halde sağlanacak."
Tatarlı Mahalle Muhtarı Zeynel Bayram de, yaşadıkları içme suyu sıkıntısını HBB'ye ilettiklerini belirterek, seslerine kulak verildiğini ve boruların yenilenmesine devam edildiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler: Tatarlı' . metre şebeke

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00