Teşkilattan Güven´e ‘teşekkür´ ziyareti

Teşkilattan Güven´e ‘teşekkür´ ziyareti

Yönetimdeki ayrışma bu ziyaretle suyüzüne mi çıktı?

İskenderun/SES

CHP Arsuz İlçe Teşkilatı, tadilat çalışmaları tamamlanan yeni binasına taşındı. Yeni ilçe binasının düzenlenmesindeki harcamalara Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in verdiği kişisel katkıya ise yönetim kurulun üyeleri ziyaretle teşekkür etti.
CHP Arsuz İlçe Yönetim kurulundan bir grup, gençlik kolları başkanı ve iki meclis üyesinin katılımıyla Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven´i ziyaret etti. Arsuz belediyesi Karaağaç hizmet binasında gerçekleştirilen İlçe başkanı Mahmut Şirin´in katılmadığı ziyarete CHP Arsuz İlçe Başkanlığı yönetim kurulundan Yunus Çoğun, Tahir Yetkin, Gökhan Ünlü, Necati Ulus, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin, Gençlik Kollarından Kıymet Uçar, Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin, Hamdan Demirkan katıldı.
İlçe teşkilat başkan yardımcısı Tahir Yetkin paylaşımında ziyaretin açılan yeni binaya verilen desteğe teşekkür amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Yetkin, “İlçe yöneticilerimiz, genclik kolları ve meclis üyelerimizle birlikte Belediye başkanımız Sayın Asaf Güven´i makamında ziyaret edip, yeni açılan ilçe binamıza verdiği büyük desteklerden dolayı teşekkürlerimiz de bulunduk” dedi.
Başkan Asaf Güven ise ziyaretle ilgili, “CHP Arsuz Gençlik Kolları ve bir grup İlçe Yöneticisi ile Meclis Üyesi Arkadaşlarımızın belediyemize gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederim” paylaşımı yaptı.
Ziyarete katılanlar isimler ve ziyaretle ilgili paylaşım metni, CHP Arsuz´da ilçe başkanı ve bir grup yönetim kurulu arasındaki tartışma ve yönetimdeki ayrışmanın suyüzüne çıkması olarak gösterildi. CHP İlçe teşkilat binasının değişikliğinde yapılan harcamaların karşılanmasıyla ilgili sosyal medya üzerinden devam eden suçlamaların ardından yönetim içindeki ayrışmanın da bu ziyaretle görünür hale geldiği ifade ediliyor.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00