TKH İlçe Örgütü 1 Mayıs'ta açılıyor

Hatay'dan da genel seçimlere katılacak TKH İskenderun ilçe binasının açılışı genel başkanının katılımıyla gerçekleştirecek.

SİYASET 29.04.2023 16:22:00 0
TKH İlçe Örgütü 1 Mayıs

Türkiye Komünist Hareketi İskenderun ilçe örgütünün açılışını işçi sınıfının mücadele günü olan 1 Mayıs'ta gerçekleştirecek.

Deprem bölgesinde ilk günden itibaren dayanışmayı örgütleyen TKH'nin ilçe örgütü açılışı, Gürsel Mahallesi Muhtarlığı önünden başlayacak yürüyüşün ardından saat 18.00'da TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek ve TKH Hatay milletvekili adaylarının katılımı ile gerçekleştirilecek. 

Seçimlere Sosyalist Güç Birliği İttifakı içinde bütün seçim çevrelerinde  kendi adı ve listesi ile giren TKH’nın ilçe örgütünün açılış daveti için partinin Hatay Deprem Koordinasyon Merkezi üyeleri Serdar Doğan, Ali Öztutan, Umut Tizci ile Cemil Kuvvetli gazetemizi geçici çalışma ofisinde ziyaret ederek deprem koordinasyon çalışmaları hakkında görüşlerini paylaştı, ilçe örgütünün açılışına davet etti. 

Anahtar Kelimeler: Örgütü Mayıs' açılıyor

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00