Tarih: 12.04.2019 11:28

TKP, seçimi değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

 TKP, İskenderun, Arsuz, Hatay Büyükşehir ve Antakya Belediye Başkanlığı için aday göstermişti.
parti binasında yapılan toplantıda değerlendirmede bulunan TKP Parti Konseyi Üyesi Özkan Öztaş, yapılan seçimlerde partileninin, emekçilerin mücadelesini güçlendirecek bir mevzi ile çıktıklarını ifade etti. TKP adaylarının, seçim boyunca çalışmalara katıldığını anlatan Öztaş, seçimleri bir yarış değil mücadele olanı olarak gördüklerini anlatarak, seçimlerde kendisinden başka bir partiye oy istemeyen parti olduklarını, ilkeli ve tutarlı bir program izlediklerini, Tunceli´de de seçimi kazandıklarını söyledi. Süslü bildiri ve bilbort afişleriyle seçime katılmadıklarını, meydan ve alanlarda ilke ve programlarını, yapacaklarını anlattıklarını belirtin Öztaş, seçime girme nedenleri arasında kazanmak kadar halkın sesini duyurmak ve sosyalizmi bir seçenek olarak sunmanın bulunduğunu da söyledi.
Kentlere ´iki partili´ bir sürecin dayatıldığını, bunun dışında bir umudu tarif eden tek parti olarak TKP´nin ortaya çıktığını savunan Öztaş, Tunceli seçimlerini kazanarak, örnek olacaklarını da kaydetti.
TKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Koçkazı de seçimde destek ve emek verenlere desekkür etti, sıranın mücadeleyi büyütmeye geldiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —